Secció Muntanya

Llicències de Muntanya 2022

OPERATIU A PARTIR DE 13 DE DESEMBRE 2021

ES MANTENEN LES 3 NOVETATS INTRODUÏDES L’ANY PASSAT!

1-En el cas de federar-vos els 2 integrants del matrimoni/parella, hi ha descomptes importants en les federatives dels fills!! Llegiu bé i mireu quin seria el vostre preu abans d’emplenar el formulari.

2- Existeix la possibilitat d’afiliar-se a la FEEC sense la necessitat d’agafar l’assegurança. Llegiu bé les condicions ( les trobareu a preus carnet federatiu) per tal de fer aquets tipus de targeta. Per poder gaudir d’aquest carnet federatiu, és obligatori imprimir, emplenar i entregar-nos aquest model  aquí

3- S’ha creat una nova proposta de modalitat MUNTANYA PLUS, per la que es triplica el capital de mort per accident i mort no accident durant la pràctica esportiva i s’anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000 euros per a despeses justificades de sepeli. S’han incorporat també noves activitats cobertes per l’assegurança: marxa aquàtica en totes les modalitats; el pont tibetà en les modalitats C, D i E, i l’esquí de rodes (skiroller) i l’estel de neu (snowkite) en les modalitats D i E.

SOBRETOT, EN CAS DE DUBTE, CONTACTEU ABANS AMB NOSALTRES.

Si esteu interessats/des en federar-vos cal:

Primer informar-vos de les cobertures i preus:

preus-carnet-federatiu-2022

Extracte de la pòlissa Sub 14 i Sub 17: document en català

document en castellà

Extracte de la pòlissa Sub 18 i Majors: document en català

document en castellà

Segon: omplir el formulari i fer el pagament on-line des de la botiga del CEPS

En el cas de menors amb els 2 pares federats (la FEEC necessita validar-ho i veure que és correcte, per tant es trigarà una setmana més, respecte als adults, en tramitar el carnet federatiu). Formulari: QUOTA FAMILIAR

Formularis:  MAJOR I SUB 18     SUB14 I SUB-17 

Formulari per la targeta sense assegurança: AQUÍ (recordeu emplenar el model de certificat de carnet federatiu sense assegurança)

L’habilitació FEDME del carnet federatiu és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor del carnet podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.

El club tramitarà les llicències un cop a la setmana, els dimecres. ENVIAREM UN CORREU PER INFORMAR-VOS DE LA TRAMITACIÓ, SI NO EL REBEU CONSTARÀ COM A NO TRAMITADA.

A partir de l’abril les tramitarem el dia 15 i 30 de cada mes.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu a l’adreça amb el concepte “llicència federativa 2022”:
ceps@ceps.cat

El període de cobertura és d’un any natural, de l’1 de gener al 31 de desembre.

En les activitats que organitza el club cal estar federat, també es pot treure una llicència temporal però caldrà que prèviament es contacti amb nosaltres. 

CEPS Secció muntanya

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress