Vertical Ski-Pallars

Itinerari

recorregut A vsp16

Categories SÈNIOR i JUNIOR MASCULÍ:

Recorregut  de 750 m de desnivell, 100% dins del domini esquiable d’Espot esquí. L’inici serà a la pista no tractada de Mosquera ( hi haurà traça oberta) per accedir a La Roca i, creuant La Rampa, anar a buscar l’Accés al Camí del Llop (100 m aprox de tram en descens) on ens trobarem amb la pista de La Font, que ens permetrà arribar al peu de La Pala, on no deixarem el seu lateral per accedir a la línia d’arribada, situada a la cota més alta de pistes.

 

Categories CADET i JUNIOR FEMENÍ:

Recorregut de 400 m de desnivell, l’inici de la cursa serà al costat del Telearrastre de La Font, d’on accedirem a La Pala i ja no deixarem el seu lateral per accedir a la línia d’arribada, situada a la cota més alta de pistes.

Avís important per CADETS i JUNIOR FEMENÍ!. Per accedir a la línea de sortida, serà necessari utilitzar el telecadira de La Roca. A la bossa del corredor, hi trobareu un forfait de “passeig” que us permetrà 1 pujada amb la cadira. Al recollir la bossa, assegureu-vos de que hi ha el forfait, ja que un cop recollida i fora de la carpa, l’organització no es fara càrrec de pèrdues o falta de forfait.

 

© CEPS, 2021 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress