Secció Muntanya

Escola de muntanya

L’Escola de Muntanya neix fruit de l’experiència en l’organització de diferents activitats i constatant la demanda dels participants d’englobar-ho tot dins d’un mateix projecte. És per això que la secció de muntanya ofereix l’oportunitat, a tots els joves de 12 a 18 anys que vulguin continuar o  bé iniciar-se a algunes de les activitats relacionades amb la muntanya,  d’aquesta Escola.

Un dels principals objectius serà el formar als nostres petits en el respecte envers els companys i el medi en que practiquen l’activitat, respectant les preferències i necessitats de cadascú, i així, aconseguir que assoleixin els coneixements bàsics per disfrutar de l’activitat.

Totes les activitats són variades i progresives, sempre amb guies titulats que acompanyaran de la forma més segura els nostres joves.

Proposem tot un ventall d’activitats per tal d’arribar als gustos d’un gran nombre de joves. Començarem amb l’esquí de muntanya per seguir amb escalada, senderisme, barranquisme, orientació, etc

La idea és fer una sortida mensual adaptant-la a l’època de l’any en que es desenvolupi. Els mesos d’hivern ens centrarem en l’esquí de muntanya i la resta de l’any intentarem practicar d’una forma variada la resta de disciplines.

CALENDARI:

– 20 de Gener: Esquí de muntanya
– 17 de Febrer: Esquí de muntanya
– 17 de Març: Esquí de muntanya
– 14 d’Abril: Esquí de muntanya
– Maig: Escalada
– Juny: Barrancs
– Juliol: Excursionisme / orientació
– Agost: Travessa
– Setembre: Espeleologia
– Octubre: pre -temporada esquí
– Novembre: pre – temporada esquí
– Desembre: Esquí de muntanya

PREUS:

120€ per quatrimestre

 

Inscripcions:

En breu obrirem inscripcions.

Condicions:

  • disposar d’una assegurança que cobreixi l’activitat a realitzar
  • ser soci/sòcia del CEPS

 

 

© CEPS, 2019 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress