Activitats

15 Gen 2020
Marc Ràdua, medallista olímpic

El soci del Club, Marc Ràdua, ha obtingut una medalla de bronze als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Lausanne  (Suïssa) aquest mes de gener, concretament a la prova de relleus mixtes d’esquí de muntanya. La medalla l’ha guanyat juntament amb els seus companys Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra, del club Mountain Runners del Berguedà.

Als Jocs Olímpics el Marc també ha guanyat un diploma olímpic en la prova d’sprints, ja que va quedar en 5a posició. També han aconseguit medalla olímpica en la prova d’sprints la Maria Costa un or i  l’Ot Ferrer un bronze, que completen l’èxit d’aquests joves esportistes del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC).

El Marc es va iniciar a l’esquí de muntanya al CEPS, fent durant dos anys el curs d’iniciació a aquest esport i d’allí va entrar a formar part dels joves del CTEMC on, actualment, hi ha una altra sòcia del Club, l’Aina Garreta.

Més informació:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-medallistes-catalans-de-lausana-tornen-a-casa/video/6008266/

https://www.ccma.cat/esport3/maria-costa-marc-radua-ares-torra-i-ot-ferrer-es-pengen-el-bronze-en-els-relleus-mixtes-desqui-de-muntanya-dels-jocs-olimpics-de-la-joventut/noticia/2979972/

https://www.ccma.cat/esport3/maria-costa-guanya-lor-en-la-modalitat-desprint-desqui-de-muntanya-dels-jocs-olimpics-de-la-joventut/noticia/2979590/

© CEPS, 2020 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress