Notícies

13 gen. 2018
A la venta diadema i anorac esquí alpí

Posem a la venta dues peces que us poden interessar: la diadema Bussetus de la secció de muntanya i l’anorac d’esquí alpí del Club de la marca Santoyo.

DIADEMA BUSSETUS

Us presentem la nova diadema de la secció de muntanya. És una peça fabricada amb teixit tècnic, elàstic i altament transpirable, que absorveix la suor i es seca molt ràpidament.

És una prenda multifuncional, apte per practicar els nostres esports favorits.

El cost de la diadema és de 6 €. La podeu comprar a la botiga del web aquí o també presencialment al Club, els divendres de 18:00h a 20:00h.

 

ANORAC ESQUÍ ALPÍ SANTOYO

Tenint en compte que cada vegada sou més que ens pregunteu per als anoracs d’esquí alpí, podeu fer ja la comanda i el pagament, però heu de tenir en compte que arribaran a principis de desembre de 2018, per tant serà per a la temporada 2018-2019. Podeu fer la comanda fins a final d’abril a la botiga virtual: aquí.

L’anorac és de la marca Santoyo. Si voleu provar les talles, feu-nos un correu a ceps@ceps.cat amb la/les talles que us interessa provar i farem el possible per aconseguir tenir una mostra de la talla al Club el divendres següent, en horari de 18 a 20h.

El preu de l’anorac us surt per 125 €, però tingueu en compte que el preu real és de 200 €, de forma que el Club en subvenciona una part i, com els altres anys, demanarem l’esponsorització d’alguna altra entitat.

 

 

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress