Notícies

29 juny 2017
Sorteig de material!

Guanya unes Merrell Out Blaze Sieve o unes ulleres de sol Cébé Jorasses!

Ja s’acosta l’estiu i segur que tens un munt de projectes per les vacances. Sigui on sigui que vagis, és important cuidar els teus peus i evitar ferides degudes a excés de sudoració i fregaments inadequats. Per això et volem regalar unes magnífiques sandàlies Merrell All Out Blaze que et permetran encarar les travesses amb seguretat, amb sola Vibram i Unifly que et transmet seguretat a cada passa o unes ulleres d’alpinisme Cébé Jorasses amb vidre de categoria 4 i protecció lateral desmontable per tenir cura de la vostra vista com cal.

 

 

 

 

Per optar al sorteig, només has d’omplir aquest formulari: sorteig

 

Sorteig exclusiu per a socis.

 

Sort en el Concurs!!

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress