Notícies

18 ag. 2016
Escalada Vall Fosca

cartell definitiu

 

Els proper 27 d’agost gaudirem d’una sortida d’escalada per a nens de 5 a 14 anys a la zona d’Estany Gento de la Vall Fosca.

Hi ha un mínim de nens per a garantitzar la sortida, en el nostre cas serà de 12, si el dia abans de realitzar l’activitat no arribem al mínim, ens veurem obligats a anul·lar l’activitat (avisarem a qui estigui apuntat de dita anul·lació)

Places limitades a 20 nens per dia.

Serà obligatori estar federat, en cas de no ser-ho, tramitarem la llicència temporal per a l’activitat ( més endavant detallarem el cost)

Es obligatori portar alguna peça de fruita o quelcom per esmorzar i dinar, així com també aigua. Es recomana també portar ulleres de sol i gorra, a més a més d’una jaqueta o peça similar per abrigar-nos en cas de fred.

Preus:  Sòcis CEPS- 15€

No sòcis:    20€

Llicència temporal: 3€

En el preu està inclós el monitor, més material necessari per realitzar l’activitat (casc-arnés). Els peus de gat s’haurà de procurar cadascú els seus, tot i que l’escalada es pot fer amb calçat esportiu.

Es recomana la presència d’un dels pares o tutors legals del nen, que si en te ganes, també podrà practicar una mica d’escalada.

Quedarem a les 8:30h al parking de sallente, per agafar el telefèric de les 9:00h.

En aquesta sortida, no està inclós el preu del telefèric d’anada i tornada, que és de 14,50€ els adults i 9,60€ els nens ( fins a 10 anys) .El ticket s’ha de comprar al pavelló municipal d’esports de la Pobla de Segur.

L’horari de baixada serà amb el telefèric de les 16:30h, valorant entre tots els assistents el poder baixar abans o després depenent de com vagi el dia. Tot i això, sempre prevaldrà l’opinió del monitor i guia de la sortida.

En cas de dubtes, contacteu amb ceps@ceps.cat

Per a realitzar el pagament de l’activitat, s’ha de fer ingrés al num ce compte:

La Caixa: IBAN: ES11 2100 0113 08 0200224938, on consti el nom del nen que vindrà a la sortida.

Inscripcions tancades.

Fins aviat!

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress