Notícies

27 juny 2015
XERRADA GPS TWONAV

El divendres dia 3 de juliol el CEPS, en col·laboració amb l’empresa Twonav, ha organitzat una xerrada sobre ús del GPS per als socis i sòcies del Club i per als participants a la cursa Vertical Cabanera. Us podeu descarregar el temari del a curs_twonav. Es farà a les 20 h al local del CEPS (Poliesportiu), és gratuït i les places són limitades i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. Per inscriure-us heu d’enviar un correu-e a ceps@ceps.cat amb les vostres dades personals.

El temari que es tractarà:

1. Per a què necessito un GPS? Com funciona. Cada esport, un dispositiu (la nostra gama).
2.-GPS vs Smartphone.
3.-Ús del GPS. Vocabulari bàsic (waypoint-track-ruta).  Com descarregar un track: Wikiloc i Rutes Pirineu. Com seguir un track. Com crear un track. Com crear una ruta des del Land. Com descarregar mapes.

4.-Altres eines bàsiques del GPS. Trackattack. Geocaching. Configuració.

Per qualsevol dubte envieu un correu-e a ceps@ceps.cat.

 

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress