Notícies

27 febr. 2014
Col·laborem en la senyalització dels senders de Collegats

La Secció de Muntanya del CEPS col·labora – juntament amb l’Associació Cultural d’Escaladors i Alpinistes del Pirineu, Gramuntill/El mas de Collegats i l’Estació Biològica del Pallars Jussà – en el projecte de l’Ajuntament de la Pobla de Segur de col·locació de fites per senyalitzar els senders recuperats a finals de l’any passat a Collegats gràcies a l’ajut per a actuacions en Espais Naturals Protegits de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya. Les fites, peces úniques i fetes a mà, han estat obra de Jordi Fàbregas. Un cop col·locades totes les fites, també es col·laborarà en la senyalització de continuïtat amb marques de pintura grogues, com a la resta de senders de la comarca.

Foto_fites1 Foto_fites2

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress