Notícies

1 gen. 2014
Èxit del Taller de reparació d’esquís

Dissabte dia 25 de gener el CEPS va organitzar un Taller de reparació d’esquís (1r nivell) a càrrec del tècnic Lennert Bervoets de Saorte Sports de Sort i dirigit als socis i sòcies del Club. Hi van assistir una trentena de socis que el van qualificar de molt interessant.

S’està plantejant la possibilitat que a través del Club es faci una comanda única a Saorte Sports de material de reparació d’esquís per a tots els socis que ho sol·licitin, ja que als socis els farà un 15% de descompte sobre el preu de venta al públic. Ja us n’informarem en breu.

A continuació us deixem algunes fotos de l’acte i la taula de regulació de fixacions.

CEPS_Taller_5

CEPS_Taller_1CEPS_Taller_2CEPS_Taller_3

CEPS_Taller_4

 

Taula_fixacions

 

 

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress