Notícies

2 des. 2013
FORFET TEMPORADA 2013 / 2014

Els socis que heu tramitat a través del CEPS  el forfet de temporada de NO residents ja el podeu passar a recollir pel local del Club els divendres de 19 a 21 h o a la Firaski els dies 7 i 8 de desembre. Si voleu anar a esquiar i encara no l’heu passat a recollir us heu de dirigir a les taquilles de les estacions d’esquí on us tramitaran un forfet provisional.

D’altra banda, s’ha prorrogat el termini de tamitació del forfet de temporada per als socis del Club NO residents, ho podeu fer fins a la Firaski, el 7 i 8 de desembre.

Preus i tramitació hi trobareu la documentació que heu de presentar, els llocs i els preus per diferents categories. Atenció, la diferència més important és entre Socis residents al Pallars i Socis residents fora del Pallars.

El període de sol·licitud per a residents al Pallars ja ha finalitzat.

La sol·licitud per a Socis.Residents FORA del PallarsLÍMIT: PRORROGAT FINS AL 8 DE DESEMBRE (FIRASKI)

© CEPS, 2022 - Un altre web de Jambuling - Gestionat amb WordPress